Google er min bedste ven!

Google er simpelthen bare min bedste ven! Det er vel ikke nogen tilfældighed at det mest googlede ord i 2013, faktisk er Google. Hvad gør jeg, når jeg skal finde en digital tv-boks, jeg googler simpelthen bare digital tv-boks. Google har sparet mig for utallige af timer og mønter, når jeg blandt andet skulle søge efter alt lige fra rejser, mobilabonnenter, købe tøj og noget så kedeligt som at søge efter forsikringsselskaber.

Også i forhold til mit studie har Google været en kæmpe hjælp. Alt lige fra at søge efter litteratur til og til at finde telefonnumre på forskere og andre kilder har Google været en kæmpe hjælp. Blandt andet er det både hurtigere og nemmere at finde kontaktoplysninger på fakultetsledere og underviser på mit studie, end det faktisk er at bruge mit universitets hjemmeside. Google er også et genialt redskab, til eksempelvis at vurdere en sælger af en bestemt vare og firmaer, da Google kan linke videre til forskellige forums, hvor andre brugere enten har anmeldt eller vurderet personen eller virksomhedens kvalitet og troværdighed.

Derudover tilbyder Google også tjenesten Google Translate, hvor du nu, selvfølgelig med en række forbehold, kan oversætte lange nyhedsartikler fra blandt andet russiske, kinesiske og arabiske medier. Min personlige favorit er Google Maps, for med denne funktion kan man nu på gadeniveau finde forskellige steder både i Danmark og i udlandet. Ja Google er bare min bedste ven!