Hvad er Black Friday, og har vi det i Danmark?

Et begreb, som har sin oprindelse i USA, men som har fået større og større succes de seneste år i Danmark, er tilbudsdagen Black Friday. Men hvad er Black Friday egentlig?

Black Friday falder dagen efter Thanksgiving, der holdes den fjerde torsdag i november. Siden Black Friday startede, er det blevet en form for startskud til julehandlen, selvom ikke alle amerikanere kan sige sig fri for at skulle arbejde torsdag og fredag i Thanksgiving.

Men hvor udbredt er Black Friday i Danmark? Der er flere og flere butikker, der hopper med på Black Friday konceptet, hvor de har fristende tilbud til kunderne, og en af dem er Matas. Og i år er ingen undtagelse! Matas forkæler dig med skønne Black Friday tilbud, så du både kan finde plads i økonomien til at forkæle dig selv og en du holder af. Du kan som mange andre også begynde at planlægge juleshoppingen med Black Friday i Matas, og det gælder såvel kvinder som mænd – ingen skal snydes for de velplejende og forskønnende tilbud!


Vil du hellere ikke gå glip af Black Friday i Matas, så skynd dig ind og se, hvor og hvordan det kommer til at løbe af stablen den 25. november 2016. Det er ikke for sjov, at Matas selv kalder dagen for “årets største udsalgsfest i Matas”, så du kan godt begynde at glæde dig!