Nyt bredbånd – Er Telia godt?

Jeg står og skal skifte bredbåndsabonnement, og fandt over nogle ret gode fordele hos Telia. For at være ærlig, troede jeg faktisk kun, at Telia var telefoner. Men de tilbyder også internet. I dette indlæg vil jeg lige opsummere lidt af de fordele og detaljer, jeg har fundet på deres hjemmeside. Hvis du læser indlægget, og ved lidt om bredbånd eller har nogle gode/dårlige erfaringer, må du meget gerne smide en kommentar.

Her kommer nogle af de fordele, jeg kan se ved det:

  • Bredbåndet er billigt og hastigheden skulle være ret høj
  • Man får en gratis router med i prisen, når man køber bredbånd. Oven i det får man faktisk også gratis bredbåndstelefoni. Det er ikke rigtig noget, jeg bruger, men for andre er det måske en ret god deal.
  • Det skulle være ret nemt at skifte fra min nuværende bredbåndsudbyder til Telia. Jeg har ADSL nu, og på Telias hjemmeside står der, at hvis man har det, så sørger de for hele overflyttelsen. Jeg skal altså ikke selv stå for at afmelde det gamle og aktivere det nye bredbånd.
  • Forbindelsen skulle være den bedste i Danmark. Og hvor kunne jeg dog godt bruge en forbindelse, der bare virkede. Hvor der aldrig var huller og altid fuld fart på.
  • Så vidt, jeg kunne se på websitet, har de over ti forskellige abonnementer. Det må da betyde, at jeg kan finde et, som passer til mine behov!

Det fede ved Telia synes jeg bl.a. er, at man får den gratis router. For mig er det virkelig vigtigt, at jeg kan være på internettet lige der i lejligheden, hvor jeg nu engang befinder mig. Jeg gider ikke kun at kunne bruge internettet på en bestemt plads. Derudover skulle internettet sagtens kunne holde til, at jeg er på med både min computer, telefon og tablet samtidig.

Det var ligesom dét, jeg kunne konkludere fra websitet. Så nu er det din tur. Kan du give nogle gode tips om bredbånd? De modtages med kyshånd.

 

Photo credit: http://gustavs.dk/blog/2011/03/17/gaesteindlaeg-hvorfor-er-danskerne-sa-glade-for-mobilt-bredband/

Skriv et svar