Julefrokostsæsonen er atter over os

Og vi har glædet os! Selvom det virker som om, efteråret ikke for alvor er ovre endnu, og træerne endnu ikke har smidt alle bladene, er det faktisk allerede nu, vi går ind i sæsonen for julefrokoster. Rundt omkring i landet kan man da også så småt begynde at se tegn på, at julen er på vej, såsom at juleslik og pynt har fundet vej til hylderne i supermarkederne og at enkle tændte julelys glimter rundt omkring i aftenmørket.

Rigtig mange har glædet sig til denne traditionsrige tid, og det er også nu, at vi for alvor får mulighed for at komme hinanden ved og hygge os med familie, venner og kollegaer. Julens mange arrangementer og festligheder giver os mulighed for at nyde god stemning og mad med dem vi holder af, indhente det forsømte og måske drikke dus med kollegaerne til tonerne af Wham’s berømte sang ”Last Christmas”. Især julemaden spiller en stor og vigtig rolle til julens arrangementer og har en stor plads i mange danskeres hjerte, og ingen julefrokost uden det store kolde bord flankeret af de klassiske lune retter som flæskesteg med rødkål og brunede kartofler, mørbradbøffer med bløde løg og lun leverpostej med sprød bacon. For bare at nævne nogle få. Andre får måske på et tidligt tidspunkt nok af den lidt tunge julemad og hungrer efter eksotiske og lettere retter som f.eks tapasanretninger og friske salater.

Hos MadKonceptet kan du rolig overlade julefrokosten til os, og så skal vi nok stå for at tilberede og anrette julemaden for jer, hvad enten i er til den helt traditionelle, danske julemenu eller til en alternativ sammensætning af lækre og lidt mere utraditionelle retter. På den måde får du selv tid til at fokusere på det aller vigtigste ved julen – nemlig at nyde stemningen og den gode mad med folk du holder af.