Lidt interessant alligevel

Hvad kan man sige om et oliefyr? Der er faktisk ikke så meget sexet eller interessant, man kan sige om sådan et. Et oliefyr indeholder olie, det bruges til at varme den olie op, man har købt, for så at sende det ud i et hus’ varmerør. Olien i oliefyret kommer fra olietanken, der sender olie ind i fyret, når der ikke er mere i fyret.

Nå man så har brugt tilstrækkelig meget olie, og man er ved at løbe tør for den, så bestiller man noget ny olie, og så bliver olien leveret af det selskab man nu engang har en aftale med. Så nej, sexet eller interessant er det ikke. Men det er nødvendigt for at holde varmen, og sådan er det.

Jeg er nu ret glad for den service mit oliefirma har. Der kan man nemlig sende chaufføren en besked, hvis man nu ikke lige er hjemme, eller hvis man vil have lavet om på sin bestilling. Derud over, så har mit oliefirma ret gode priser, når jeg sammenligner dem andre firmaer. Jeg går tit på nettet, lige for at tjekke, hvordan priserne ser ud, og mit firma har altså altid de laveste priser. Så lidt interessant er det alligevel ved nærmere eftertanke :-)