Projekt ”Gamle Rønne”

 

Min kæreste og jeg overtog en gammel rønne af et hus fra min gamle bedstemor for et par måneder siden. Hun døde pludseligt, og eftersom jeg er hendes eneste barnebar har hun valgt at testamentere mig huset. Lige da jeg først fik af vide, at det var mig, som havde arvet huset, blev jeg noget overrasket, og tænkte faktisk først at jeg nok helst ville sælge det. Jeg anede simpelthen ikke hvad jeg dog skulle stille op med en gammel villa ude i forstaden.

Men efter min kæreste og jeg begyndte at tale lidt om det, så begyndte vi faktisk at så småt at synes, at det kunne være rigtig sjovt at flytte i hus. Det skal virkelig istandsættes fra nærmest kælder til kvist, men det er faktisk en del af det, der tiltalte os mest ved det her ”projekt”.  Vi begyndte at drømme om alle de ting vi kunne gøre ved huset og haven, og vi blev derfor enige om at kaste os ud i det.

Vi har nu boet i huset i to uger, vi er kommet rigtig godt i gang med renoveringen. Vi har fået revet gulvtæpper af, ordnet gulve og fået malet hele huset. Nu mangler vi faktisk kun ”bare” at udskifte køkken og lave et gæstetoilet. Vi er desuden faldet over et oliefyr i kælderen, som forsyner huset med varme, så vi skal også lige have fat i en oliefirma. Næste projekt hedder ”have”, og vi glæder os rigtig meget med at komme i gang.