Vi har lagt vores livsstil om

Min mand og jeg er ærlig talt et par gamle hippier, og det er som om jo flere der år der går, jo mere flippede og venstreorientrede bliver vi.

Det startede for en del år siden, da vi fandt ud af, at vi egentlig gerne ville have så mange grøntsager og frugter i haven som muligt, da vi rigtig godt kunne lide selv at høste. Ligeså stille og roligt begyndte vi at synes at supermarkedernes frugt og grønt smagte af ingenting sammenlignet med vores hjemmegroede sager, og da vi så begyndte at dyrke 100% biodynamisk og økologisk kunne vi aldrig gå tilbage til supermarkedets igen.

Siden hen har vi anskaffet os høns, kaniner og et par enkelte får, som går bagerts på vores grund. Gennem dem får vi æg, kød og uld.

Vi er med dette tiltag, og med alle de bønner og andre bælgfrugter vi har plantet, nu snart ved at være noget der ligner 70 procent selvforsynende. Selvfølgelig er der ting som mælk og mel, som vi ikke selv kan klare. Og så er der selvfølgelig alt det forsyningsmæssige såsom strøm, vand og fyringsolie, men der er ingen tvivl om at vi også her er begyndt at lede efter miljørigtige alternativer. Især er vi glade for at have fundet en miljørigtig og billig fyringsolie.

Og det er sjovt hvordan denne livsstil er begyndt at brede sig ind i alle sfære af vores liv. Vi er blevet langt mere miljøbevidste end vi nogensinde har været.