Vi er på camping i Union Lido

Hold da op! Vi er på camping i Union Lido, og det er intet mindre end fantastisk. Vejret er så godt, og menneskerne er så rare. Vi har oplevet en helt masse ting de dage vi har været her, og vi har spist på restauranter, hvor vi har spist den lækreste mad og drukket den bedste vin. Det syntes vi i hvert fald, vi var enige om, at den vin, den var bare så god. Vi er virkelig glade for at være på camping i Union Lido.

På en af de restauranter vi har været, var tjenerne så søde, og de var virkelig sjove. Vi grinede og lavede spas, og de anbefalede det bedste, som ikke engang var det dyreste. Og de havde en masse ting at fortælle, da vi forklarede at vi var på camping i Union Lido. Det var virkelig en god oplevelse at spise på den restaurant, og vi har aftalt, at vi skal derhen igen. Vi har overvejet at gøre det til vores stamsted, og komme der hver aften, men det har vi ikke råd til, så vi må være lidt økonomiske.

Vi har en masse vi skal opleve endnu, men vi føler dagene forsvinder hurtigere og hurtigere, så vi ikke har tid. Vi prøver at få tid, for det er virkelig sjovt at være på camping i Union Lido.